Free Wordpres designer – Slimmity

Jeg faldt i dag over en ny WordPress designer, som tilbyder nogle free wordpress themes. Og jeg blev mildest talt imponeret.

Slimmity er navnet.

Indtil videre har han designet tre forskellige themes, og de to af dem er fantastiske. De har hver deres stil og så det bedste, de er gratis.

Ragteka

<br />

Her er der simpel stil og lever fuldt ud til “less is more”. Jeg er imponeret over de rene farver der spiller godt sammen, sort og orange har i evighed været den bedste kontrast. Dette theme beviser hvorfor.

En enkelt lille detalje, (som alle blogs kan få, ved Rosenstand kører med det), er den lille RSS mand, der sidder og læser avis, mens han sidder på WC.

Der er rig mulighed for at tilføje sider, da de i princippet kan køre hen over hele topmenuen. Der er plads til de efterhånden obligatoriske 125x125px reklamer og gjort klar til bannere flere steder i themet. Det behøver man jo ikke benytte sig af, men det er fedt det er tænkt ind i designet.

Demo af Ragteka

Wp Fun Mix

<br />

Her er i vi ovre i en lidt mere grunge stilart, med mere grafik, men i den gode stil. Baggrunden alle steder giver et professionelt look over sig, og kan du få lavet et logo i stil med det der ligger der nu, så har du et rigtig fedt design. Og husk nu, dette er stadig et helt gratis theme.

Der er små image thumbnails, som er små detaljer der tilføjer så meget til themet. Overskrifterne i sidebaren er også med fede grafiske detaljer og sådan skal det bare skæres.

Et free theme fyldt med gode detaljer og jeg kan kun anbefale dig at tjekke det ud.

demo af Wp Fun Mix

Konklusion og stjerner

Slimmitys sidste theme, ReRun, synes jeg ikke er noget at råbe hurra for, og vil derfor heller ikke gøre noget ud af det. Men med de to gratis designede themes der er så flotte, så skal man helt sikkert holde øje med ham.

Som WordPress designer vil jeg give ham 3 stjerner. Jeg tror han har mere i sig, og giver ham derfor rum til at videreudvikle sig og forhøje hans status. Lad os vende tilbage til ham om et par måneder og tjekke igen.

 3 ud af 5 stjerner

</p>

Dette indlæg blev udgivet i Free Wordpress Themes og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

En kommentar til Free Wordpres designer – Slimmity

  1. Slimmity skriver:

    Thanks for the review! hope you keep visiting because i will have bigger surprises.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *