4 WordPress Themes som er ver. 2.6 klar

WordPress version 2.6 kom jo den anden dag, og nogle themes har det med at fejle.

Det er derfor vigtigt, at når du har opdateret, at du sørger for at tjekke din blog igennem, og er sikker på tingene fungerer. Nogle themes designere er så flinke, at de faktisk gør det for dig, og derefter uploader en ny version af skabelonen. Og det er stadig i samme ånd, helt gratis.

4 WordPress Themes 2.6 klar

Jeg har været inde og finde 4 flotte designede themes, der alle er klar til 2.6, så du er sikker på, at alle funktionerne er kompatible med den nye version.

SimpleWP

skabelon

SuperFresh

personal_blog_tema

Rebellion

wordpress-2-6-klar

Grunge theme

2.6 klar theme

Dette indlæg blev udgivet i Free Wordpress Themes og tagget , . Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til 4 WordPress Themes som er ver. 2.6 klar

 1. Mikael skriver:

  Den der Rebellion ser fin ud.

  Brian, ville det være muligt at du også kom med lidt kommentarer omkring hvor lette temaerne er at ændre i? Nogle af dem er jo super avancerede og derfor væsentligt sværere at gennemskue end de “almindelige”. Det behøver ikke være dybdegående, men blot lige for at give læseren en ide…

 2. Brian Brandt skriver:

  Det er som regel premium themes der kan blive lidt avancerede, selvom designerne har gjort det i god tro om at det blev lettere for brugeren.

  Som regel er det bedst selv at gå ind i de forskellige .php filer og ændre themet. Nogle themes har du en meget kompliceret css fil og gør det meget svært.
  Så for at besvare dit spørgsmål ;-), jo, jeg kan godt prøve at gennemskue nogle themes og kommentere graden af ændringsmuligheder.

  Vil du være sikker på at det er nemt, så hold dig til Brian Gardners themes, de er super nemme og vældig godt opstilede.

 3. Mikael skriver:

  Det kan i hvert fald ikke diskuteres at han er ekstremt dygtig til at lave WP designs.

 4. Nikolaj Jepsen skriver:

  Synes sgu ikke de er så flotte.. 🙂

  Gratis wordpress themes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *