Premium Theme – Gazette edition

Gazette edition er et toptunet lækkert magasin agtigt WordPress premium theme fra det fabelagtige WooThemes team.

Her snakker vi om stilrigtigt og feature-rigt theme, som byder på masser af muligheder for dem som gerne enten vil have magasin lignende design eller for dem som bare har meget indhold i mange kategorier.

<br />

Den har to menu-linier i toppen, hvor den ene viser alle siderne (pages) på en linie og den anden viser alle dine kategorier. Den med kategorierne har også den fine lille detalje, at den laver en drop down menu, hvis du har underkategorier. Det giver dig mulighed for at linke til rigtig mange kategorier og helt ideelt hvis du har en indholdsrigt blog.

Bannerklar

Øverst i højre hjørne har du søgefunktionen, hvilket gør den meget synlig. Lige under er der lavet plads til et banner, enten dit eget et eller et affiliatebanner. Hvilket banner der skal vises styres fra theme administrationen, så du er helt ude over at skulle ind og redigere i theme koden. Det er faktisk gældende ved alle WooThemes themes og er en rigtig god funktion.

Skiftende billeder og tekst

En af de rigtig fede detaljer ved dette premium theme er helt sikkert dens lille script i starten af bloggen, hvor den skiftende viser billeder fra de sidste 1 – 10 indlæg. Samtidig med at den viser en kort beskrivelse af det indlæg billedet henviser til. Billedet og teksten bestemmer du helt selv når du skriver indlægget, og billedet bliver fuld automatisk resized til den rette størrelse, hvilket gør det meget nemt at bruge billeder i dette theme. WooThemes kalder det egentlig MooTools featured slider.

Små firkantede indlæg

Denne skabelon benytter sig meget af billeder og det giver et rigtig flot komplet designbillede. De indlæg, som ikke er i de feature indlæg som bliver vist med store billeder, bliver vist i små firkanter, med et lille thumbnail billede.

<br />

Det er uhyre flot og stilrent sat op, og det er nemt at skabe sig et overblik over de indlæg blogejeren har skrevet.

Funktioner i themet

Gazette edition er propfyldt med gode funktioner (features) og her er et udpluk af nogle af dem:

 • Forskelligartede forside og blog sider
 • MooTools featured billede og tekst slider
 • Integreret design editor i administrationen – til at ændre farver, toplogo, teksttyper etc
 • Indbygget video / flash panel der kan vise alle videotyper
 • Automatisk billede redigering (picture resizer)
 • Unikke sider til sitemap, arkivsiden og et billede katalog (rigtig cool feature)
 • Indbygget Gravatar support
 • Indbygget banner management til at styre dine sidemenu bannere og topbanner
 • Widgetized

Køb Premium themet – Gazette edition

Det er WooThemes som har designet Gazette edition og det er et premium theme, som man skal betale for. Du har to muligheder for at erhverve dig WordPress themet:

 1. 70 $ – single user license (kun 1 blog må bruge themet)
 2. 150 $ – 3 måneders subscription (hvor du kan bruge alle deres premium themes efter du er tilmeldt, lige nu er der over 8 designs du kan benytte)

Gazette edition – Demo

Køb og læs mere om Premium Themes fra WooThemes

Rating af Gazette edition themet

Det er et premium theme, og derfor kan man godt forvente lidt ekstra, derfor vil jeg også være lidt hårdere i min bedømmelse. Jeg giver jo op til 5 stjerner, men jeg vil kun give den 4 stjerner. Der er ufattelig mange fede features og funktioner, men den mangler lige de sidste.

4 ud af 5 stjerner

<br />

Dette indlæg blev udgivet i Premium Wordpress Themes og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *