Premium Themes fra WordPress-Designers.com

Jeg er blevet lidt imponeret af WordPress-Designers.com, som faktisk laver nogle utrolig flotte premium themes. De har både lavet styles i grunge, classic, magazines, lightweight og andre stilrene skabeloner. Jeg vil forsøge at give mit blik på alle deres premium themes og fortælle hvilken der er bedst.

No Good News

<br />Den første vi bevæger os ind på er No Good News themet, hvilket er deres magasin agtigt look. Det er stadig forholdsvis minimalistisk, hvilket giver et godt overblik og ikke grafikbefængt eskapade.

Der er et par flotte menuer i toppen, en mere under toplogoet og to søgesteder, hvilket jeg dog synes er i overkanten. Jeg ville nok fjerne den i toppen ret hurtigt.

De to øverste indlæg er faktisk præsenteret på en ordentlig facon, og der er rig mulighed for at tilføje alle dine sponsorer i højre side eller et banner i højre top.

<br />

Hvad jeg dog er mest vild med i dette premium theme er helt klart deres enkelte indlægsside. Det er super flot stillet op, med mulighed for i starten af indlægget og præsentere forfatteren, i venstre side viser den relevante indlæg og i højre side har du dit social bookmarking muligheder. Det er 100% gennemført god stil.

Se mere om No Good News

Pris: 85 dollars

Sketch’d

<br />

Dette er et meget billedetung theme, hvor der er lidt ekstra loadingtime på grund af de mange store baggrundsbilleder. Jeg synes designet er flot, men måske lige i overkanten af hvad jeg ville gøre. Jeg er jo også personligt til mere stilrene themes.

Denne skabelon kræver også lidt ekstra tilretning, da jeg ikke har kunne trykke på toplogoet for at gå tilbage til forsiden, hvilket som regel er rimelig standard opsætning.

Det eneste jeg lige fandt lidt smart ved dette theme var dens opsætning med de tre kategorier i toppen, hvor man ser det første indlæg fra tre forskellige kategorier. Og så den måde hvorpå featured artiklen er sat op. Det ser da lidt blæret ud.

Se mere om Sketch’d

Pris: 49 dollars

Ashes

<br />

Her har vi med et efterhånden standard theme i mine øjne. Tænker man på at det er et premium theme, så synes jeg ikke det performer godt nok. Det er dog flot, og kunne også sagtens bruges, men jeg forventer mere, hvis jeg skal betale penge for det. De prøver med et par små gimmicks (såsom den sorte boks der dukker op når man kører musen over en overskrift), men det eneste jeg synes er godt, er deres måde at vise feature artiklen (den øverste og sidstskrevne).

Du kan sætte en masse artikler op i feature ruden og så faktisk slide artiklerne til siden. Det ser fedt ud de første par gange, men det er efterhånden flere og flere themes du kan det med.

Den bruger en ufattelig stor skrifttype synes jeg, men det er måske godt, hvis du skriver til det lidt ældre publikum.

Se mere om Ashes

Pris: 49 dollars

Smoke Signal

<br />Igen kan de ikke finde ud af at gøre toplogoet klikbart. Det skal altså virke som standard. Udover det, så er det faktisk et meget stilfuldt theme, som sagtens kan gøre enhver blogger glad og tilfreds.

Den gule farve er dog i mine øjne lidt malplaceret og passer ikke ind i de andre grålige toner. Det er heldigvis nemt at ændre på, og ville være mit første indgreb.

Jeg kan godt lide den måde hvorpå de restende indlæg nedad er skrevet i små bokse med grålige toner og kanter. Det giver en indramning som for mig skaber overskuelighed. Og igen benytter dette theme sig rigtig meget af billeder, så du skal være god til at huske og benytte billeder.

Den resizer også alle dine billeder helt automatisk, hvilket de andre themes fra WordPress-Designers.com faktisk også gør.

Se mere om Smoke Signal

Pris: 49 dollars

Konklusion

Der er ingen tvivl, No Good News er klart den bedste af deres premium themes. Det er professionelt lavet, ser stilfuldt ud, er fyldt med de rigtige features og så spiller den bare hele vejen igennem. Jeg vil klart anbefale at du bruger dette theme hvis du har noget der ligner et online magasin, eller hvis du skriver rigtig mange artikler med meget forskellige emner. Specielt hvis du har flere forfattere er det helt ideelt.

Smoke Signals synes jeg også godt om, den har nogle klare linier og skriver du inden for en niche, så vil du helt klart kunne udnytte dette premium theme til det maksimale.

Jeg skal have uddelt nogle stjerner og der er ingen tvivl om at jeg skal have uddelt de første 5 stjerner på WordPress-Themes.dk.

No Good News

<br />

Sketch’d

<br />

Ashes

<br />

Smoke Signal

<br />

Dette indlæg blev udgivet i Premium Wordpress Themes og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

3 kommentarer til Premium Themes fra WordPress-Designers.com

 1. Ulrich skriver:

  Enig med dig ang. “No Good News” themet. Det ser lækkert ud. Men jeg kan dog ikke li den lange linjebredde på deres single-post side.

  Den er slet ikke læsevenlig nok. For at beholde læsevenligheden må bredden på teksten ikke komme over 500px.

  Men fedt sted. De laver nogle ret gode themes.

 2. martin dalgaard skriver:

  ja cool plates. Jeg brugte selv ithems “titanium” nok det bedste hvad angår magazine (min mening) nu er heg desværre røget ind i noget avis halløj øv øv er sku lidt kedeligt

  leder efter det ultimale – men det bliver ikke no good news.

  god side her savner alligevel de mest brugte og kvaliseret designere – hvad med woo?

  vh m

 3. Brian Brandt skriver:

  Woothemes er meget cool. Har bare ikke lige haft tid til at skrive om dem endnu, men det kommer. For de har også en del skidt imellem deres themes :-), men det ser man først når man får dem installeret…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *