WordPress 2.7 er udgivet

Så er det offentligt, WordPress 2.7 er kommet og klar til at blive downloadet og installeret. Og der er virkelig grund til at opdatere denne gang, der er så vilde features. Tjek disse: 

Automatisk opgradering

Endelig er der nu kommet automatisk opgradering, så du har ikke længere behov for at gribe fat i din webdesigner efter dette.

Nyt kommentar redigeringssystem

Meget ventet feature med at kunne redigere dine kommentarer på en meget mere intuitiv måde og med mange flere muligheder. Herunder kan også nævnes, at kommentarene nu kan fungere som tråde, dvs ligesom et forum lignende udseende. Det skal da også lige nævnes, at du så kan besvare en kommentar direkte, dvs vi behøver ikke længere skrive @kommentator eller noget i den stil.

Administrationen er redesignet

Der er kommet en kæmpe forbedring og redesign i administrationen, din backend, hvor det er blevet meget mere brugervenligt og har nu fået en masse knapper (som der var udstedt en konkurrence om blandt brugerne).

Herunder kan der nævnes, at der også er kommet en “quick press”, hvor man nærmest kan køre din WordPress blog som en mikroblog.

Du har også mulighed for at fravælge alle de kasser rundt om i din administration. Det være sig kommentarer, nye indlæg, indkomne links etc.

Søg plugins direkte i WordPress backend

En stærk feature er, at du nu kan søge efter plugins direkte på pluginsiden, og faktisk også installere derfra. Det vil komme til at spare dig ufattelig meget tid fremover. Men søgefunktionen har været meget kritiseret, da den har svært ved at finde relevante plugins, og den nærmest bare finder alle plugins. 

Men forhåbentlig for de rettet de små fejl på dette, og så er det en ting, man fremover ikke kan leve uden.

Google Sitemap integreret

Nu behøver man ikke længere at installere et plugin, for Automattic har integreret et Google XML sitemap i for din wordpress 2.7 blog. Dette er jo godt rent søgemaskineoptimeringsmæssigt, så brug det.

Batch redigering af indlæg

Dette er også en rigtig god feature, da man nu kan redigere mange af sine indlæg på en gang. Hvis du fx gerne vil have, at 20 – 30 af dine indlæg nu skal være i en bestemt kategori, skal du ikke ind i hver enkelt for at gøre det, men kan bare markere dem og så trykke rediger.

Få opdateret til WordPress version 2.7

Nu er der overhovedet ingen undskyldning for ikke at få opdateret til WordPress 2.7. Har du brug for hjælp til dette, så tag kontakt til mig ovre på MBiT – opdatering af WordPress

 

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Wordpress og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

13 kommentarer til WordPress 2.7 er udgivet

 1. Pingback: Wordpress version 2.7 er kommet | Brian Brandts iværksætter blog

 2. Kim Andersen skriver:

  Det lyder til at være en lækker opgradering Brian. Den automatiske opgradering er det en du har prøvet selv? Og i så fald hvordan virker det så?

  Jeg tænker på, kører man bare en eller anden install-fil, og så opgraderes bloggen, hvorefter man kan køre videre som man plejer, med samme udseende, Google Analytics, Feedburner osv.?

 3. Pingback: Wordpress 2.7 er udkommet

 4. Brian Brandt skriver:

  Nej, jeg har faktisk ikke prøvet at bruge opdateringen endnu, men der har jo heller ikke været nogen efter 2.7 udkom, hvor funktionen ligger i :-).

  Men funktionen fungerer nok på samme måde som når du opdaterer et plugin.

 5. Pingback: Ny Wordpressversion, version 2.7 ude nu | Jesper Jarlskov

 6. Jan Kaczmarek skriver:

  Jeg kørte med RC2, og har netop foretaget en automatisk opgradering. Det fungerer lige som med plugins – et enkelt tryk på knappen, og så skal man blot vente nogle sekunder. Dejligt 🙂 Og hold da op, hvor kører aly bare hurtigere i 2.7!

  Kim, de ting du nævner (Google Analytics-kode osv.) ligger i filerne, der hører til dit WordPress theme, og en opgradering messer ikke med dine theme-filer (er jeg i hvert fald meget sikker på).

  Brian, har jeg forstået det rigtigt, at der er kommet en citat-funktion, når du siger, at man nu ikke behøver at skrive @kommentator? For den kan jeg ikke finde. Og hvordan virker det med sitemap’et? Så vidt jeg kan se, står “sitemaps by default” på listen over features that didn’t make it :O

 7. Brian Brandt skriver:

  Hm.. Det ser ud til at de undlod “reply” featuren. Den var ellers med i en af udgaverne på et tidspunkt. Men du kan finde et plugin, som virker fortrinligt her: http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-thread-comment/

  Den gør nøjagtig hvad der burde have været integreret i 2.7.

  Sitemap, den havde de da ellers også lovet. Men jeg kan nu heller ikke lige finde den. Men okay, den kan du også tage med et plugin: http://wordpress.org/extend/plugins/sitemap-generator/

 8. Brian Brandt skriver:

  Jeg har så lige installeret “besvar” funktionen her på bloggen, så nu kan du se hvordan den virker 🙂

 9. Jan Kaczmarek skriver:

  Den er jo super smart den funktion. Den kopierer ikke bare hele indlægget. Lækkert. Og tak for links 🙂

 10. Brian skriver:

  Nu kom jeg lige til at lege lidt mere med WordPress 2.7, og der er altså kommet “besvar direkte på kommentarer”. Du skal ind og slå det til under “settings->discussions”. Så det er kommet med 🙂

 11. Jan Kaczmarek skriver:

  Hov, ja sgu. Og man kan dele kommentarer op i flere sider, så man kan undgå, at der står 1000 kommentarer på én side. Nu skal jeg bare have fundet ud af, hvordan jeg koder det ind i et theme o_O

 12. Pingback: WordPress 2.7 – Problemer med plugins/widgets, så se dig for

 13. Tilføj link skriver:

  Nydelige features… 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *